HCC op 50plusbeurs

Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 september wordt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de 50PlusBeurs gehouden. Natuurlijk is onze eigen HCC!seniorenacademie daar ook prominent aanwezig en kun je als HCC-lid weer profiteren van een fijne korting op de toegangsprijs.

HCC laat je met een grote stand in hal 8 (standnummer 08E26) ervaren hoe modern, innovatief en inspirerend HCC kan zijn.

Als HCC-lid krijg je een mooie korting op de entreeprijs. Je betaalt slechts € 8,50 (i.p.v. € 17,50) als je alleen naar de beurs wilt. Wil je ook nog genieten van een avondje Tineke Schouten dan betaal je voor de het combiticket Beurs & Show slechts € 27,50 (i.p.v. € 39,95). De 50PlusBeurs is open van 10.00 tot 17.00 uur. The Silver Show van 17.15 tot 19.00 uur. Op zaterdag is er geen show.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor HCC-leden! Klik hier om in te loggen en je bestelling te plaatsen.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

Doe mee!
We laten je veel verschillende, leuke mogelijkheden en manieren zien om veel plezier uit de computer en andere digitale apparaten te halen, zoals:

Maqueen kit site* Maak kennis met 3D-printen: wat kun je er allemaal mee, hoe ga je ermee om en hoe bouw je zelf zo’n apparaat?
* Kom kijken op onze stand waar onder meer de Maqueen-robotauto wordt gedemonstreerd en maak kans een exemplaar te winnen.
* Of ga met onze genealogie-experts op zoek gaan naar de geboorteakte van je (voor)ouders.
* HCC!apple geeft niet alleen tips, maar ook demonstraties, bijvoorbeeld van de mogelijkheden van de Apple Pencil, en neem vooral ook een kijkje bij Modelbaanautomatisering.
* Het virtueel sjoelen tijdens HCC!expo was een groot succes en is daarom nu ook te beleven.

Voordeel
kingston ssdnow uv400 upgrade kitToe aan een (nieuwe) ssd? Je koopt de Kingston UV500 SSD Upgrade Kit met 480GB op de beurs voor slechts € 70,-! Op zaterdag 21 september kan HCC!testbank hem ook voor je inbouwen in plaats van je oude harddisk én dankzij de bijgeleverde usb-behuizing heb je dan gelijk een externe harde schijf. Meld je wel even vooraf wel even aan bij

Elke dag is er een andere Interessegroep aanwezig op de stand met leuke en interessante demonstraties, tips & trucs en meer. Dus ook als je vaker komt, is er steeds weer iets nieuws te beleven.

Kijk vanaf begin september op de website van HCC!seniorenacademie om te zien wat je op welke dag in de stand kunt verwachten.
Verder is er is natuurlijk de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan deskundigen, ook over je telefoon of tablet.

BEURSAANBIEDING
Ben je nog geen HCC-lid? Natuurlijk is er ook een beursaanbieding voor iedereen die op de beurs lid wordt. Je krijgt:

  • korting op het eerste jaar lidmaatschap
  • een extraatje als je je aansluit bij een Interessegroep (linken!) (de eerste aansluiting is meestal gratis)
  • en ook nog een welkomstgeschenk

Ben je al wel lid?
Vergeet je ledenpas niet! Want bestaande HCC-leden worden natuurlijk niet vergeten. Neem je pas mee naar de stand, laat je pas scannen en krijg een leuk extraatje mee.