PC-Active 299

HoekjeAPR 2018/MEI 2018

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 299, die rond 23 maart op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En vergeet ook niet onze ledenaanbiedingen te bekijken.

PC-Active 298

HoekjeFEB 2018/MAART 2018

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 298, die rond 26 januari op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En vergeet ook niet onze ledenaanbiedingen te bekijken.

PC-Active - Algemene informatie

Header pca

Sinds eind 2013 is PC-Active het verenigingsblad voor HCC-leden. Het is veruit het grootste computertijdschrift in Nederland en België over het digitale leven, ook verkrijgbaar in de losse verkoop en als digitale versie. PC-Active voorziet meer dan 60.000 lezers van hardwaretesten met duidelijke aankoopinformatie. Bovendien zijn er handige workshops en tips en trucs die je digitale leven gemakkelijker en leuker maken.

PC-Active 297

HoekjeDEC 2017/JAN 2018

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 297, die rond 24 november op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En vergeet ook niet onze ledenaanbiedingen te bekijken.

PC-Active 296

HoekjeOKT/NOV 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 296, die rond 29 september op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En met ingang van de editie 294 heeft HCC een nieuwe partner voor ledenaanbiedingen: 4launch

PC-Active 295

HoekjeAUG/SEPT 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 295, die rond 28 juli op de mat valt bij alle HCC-ledPCen. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En met ingang van de vorige editie heeft HCC een nieuwe partner voor ledenaanbiedingen: 4launch

PC-Active 294

HoekjeJUNI/JULI 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 294, die rond 26 mei op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.
En met ingang van deze editie heeft HCC een nieuwe partner voor ledenaanbiedingen: 4launch

PC-Active 293

HoekjeAPR/MEI 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 293, die rond 24 maart op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 291

hoekje pca2DEC 2016/JAN 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 291, die rond 30 november op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 292

HoekjeFEB/MRT 2017

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 292, die rond 27 januari op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 290

hoekje pca2OKT/NOV 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 290, die rond 29 september op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

Resultaten lezersenquête PC-Active

aanvullingEen tijdje terug is de lezersenquête van PC-Active gehouden; hier vind je de resultaten.

Ten eerste zijn we erg blij met de grote respons op deze enquête. Ten tweede zijn jullie gelukkig in grote meerderheid tevreden tot zeer tevreden over het blad, en dat stemt ons natuurlijk ook tevreden tot zeer tevreden. Het is dan ook niet vreemd dat ruim 72% van jullie PC-Active een goede aanvulling vinden op het HCC-lidmaatschap.

PC-Active 289

AUG/SEPT 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 289, die rond 28 juli op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 288

JUNI/JULI 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 288, die rond 27 mei op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 287

APRIL/MEi 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 287, die rond 1 april op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 286

FEB/MRT 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 286, die rond 29 januari op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

PC-Active 285

DEC 2015/JAN 2016

Op deze pagina lees je de actuele informatie over PC-Active editie 285, die rond 27 november op de mat valt bij alle HCC-leden. Daarnaast is PC-Active in Nederland en België in veel kiosken, supermarkten, tabakszaken, boekhandels en tankstations verkrijgbaar.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen