De regio Noordoost-Brabant en Nijmegen organiseert op 3 locaties bijeenkomsten t.w. in Nijmegen, Nuland en ’s-Hertogenbosch. Op deze bijeenkomsten is iedereen van harte welkom echter, voor cursussen en workshops dient men zich vooraf aan te melden. In de maanden juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten.

In deze regio zijn ook bijeenkomsten van de SenorenAcademie te weten in 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

Wat bieden wij:

  • Nijmegen (locatie wijkcentrum Haterd) heeft elke 1e dinsdag vanaf 20.00 uur een inloopavond.
    Kijk voor het actuele programma op onze website.
  • Nuland (locatie De Meent) houdt haar bijeenkomsten op de 2de donderdag van de maand van 20.00 tot ca. 22.00 uur met soms een lezing of presentatie over een actueel onderwerp. Daarnaast is er een zgn. inloop waar computerhobbyisten elkaar kunnen ontmoeten en waar ervaren leden aanwezig zijn om te helpen bij het oplossen van problemen. Op de 3de donderdag komt de Linux-groep bijeen van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur.
    Kijk voor het actuele programma op onze website.
  • s-Hertogenbosch (locatie De Helftheuvel) organiseert op de 4de vrijdag van de maand van 14.00 tot ca. 16.00 uur een bijeenkomst met, evenals in Nuland, een lezing of presentatie over een actueel onderwerp en een zgn. Inloop. Op de 3de vrijdag is er een bijeenkomst van de Linux-groep en de Apple-groep van 14:00 uur tot ca. 16:00 uur.
    Kijk voor het actuele programma op onze website.

Tevens zijn er in onze regio bijeenkomsten van de SeniorenAcademie t.w. in 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Zie hiervoor de website van de SeniorenAcademie

Cursussen en workshops worden gegeven op initiatief van het regiobestuur of op verzoek van leden. 

Actueel zijn momenteel: Windows voor beginners, Foto- en Videobewerking en het gebruik van tablets van zowel Apple als Android.

Informatie
Het regiobestuur zendt maandelijks een nieuwsbrief naar leden en andere geïnteresseerden. Daarin is het maandprogramma van Nuland opgenomen.

’s-Hertogenbosch heeft een eigen nieuwsbrief.

De website van de regio is: https://noordoost-brabant-en-nijmegen.hcc.nl