Informatie over de HCC-app

Wist je dat we ook een HCC-app hebben? Hij is beschikbaar voor iOS en Android. Met de HCC-app ben je altijd op de hoogte van het actuele nieuws, evenementen, PC-Active en meer!

HCC 40 jaar!

feest header

Ongelooflijk maar waar, HCC bestaat 40 jaar!

En daarom staan de komende 12 maanden in het teken van dit van dit mooie jubileum. Om te beginnen is één van onze actieve leden, Bert van Dijk, druk bezig geweest een mooie 'slideshow' te maken van de hoogtepunten uit ons bestaan. En aangezien de jarige trakteert, zijn we heel blij dat we jullie een interessante aanbieding kunnen doen!

HCC Nieuwsbrief 1HCC Nieuwsbrief

En om deze mooie jubileumzomer nog aantrekkelijker te maken, voorzien we jullie ook graag van nostalgisch leesplezier met een serie van de originele eerste HCC Nieuwsbrief! We beginnen logischerwijs met de allereerste, uit juni 1977. Elke vrijdag publiceren we een volgende. Dus houd de site en nieuwsbrief in de gaten om steeds een nieuwe editie te kunnen lezen.

>> HCC Nieuwsbrief, nr 1

>> HCC Nieuwsbrief, nr 2

>> HCC Nieuwsbrief, nr 3

>> HCC Nieuwsbrief, nr 4

>> HCC Nieuwsbrief, nr 5

>> HCC Nieuwsbrief, nr 6

>> HCC Nieuwsbrief, nr 7

 

feestvoordeel 30

40 euro korting van United Consumers

Had je je nog niet aangemeld voor HCC-deal bij United Consumers? Grijp dan nu je kans want nu bieden zij als cadeau voor ons 40-jarig jubileum € 40 korting op je eerste jaar!

Meer informatie

 

 

40 jaar HCC in vogelvlucht

 

 

Deel 1 - De beginjaren van HCC

 

 

Deel 2 - Topdrukte op de HCC-dagen

 

 

Deel 3 - Regio's en Interessegroepen

Lidmaatschap

word lid

Bij wie ben je welkom met vragen over alles wat digitaal is? En hoe zorgen we dat de belangen van digitale consumenten gehoord én behartigd worden? Het antwoord is HCC! We helpen onze leden graag en bieden veel voordeel.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen