HCC!ijssellanden organiseert van september t/m mei op de locaties in Steenwijk, Zwolle en Raalte twee bijeenkomsten in de maand. Hulp bieden bij problemen met hard- en software, elkaar informatie uitwisselen en met plezier ontdekken, welke digitale mogelijkheden er zijn, staan hierbij voorop.

Heb je vragen of digitale hulp nodig of ben je geïnteresseerd in een bepaald digitaal onderwerp? Je bent van harte welkom bij HCC!ijssellanden.

Helpdesk en leestafel

Op alle drie de locaties wordt op de eerste bijeenkomst van de maand door deskundige ondersteuners hulp geboden bij problemen met hard- en software. Tijdens de bijeenkomsten in Steenwijk en Zwolle is er ook elke keer een uitgebreide leestafel met diverse computerbladen.

Steenwijk

De bijeenkomsten in Steenwijk zijn in Theater de Meenthe met op elke eerste dinsdag van de mzand een inloopbijeenkomst van 13.30 tot 16.30 uur en op elke derde dinsdag is er van 14.00 tot 16.00 uur een thema-bijeenkomst met een lezing of workshop.

Zwolle

Op de locatie Wijkcentrum Holtenbroek in Zwolle zijn de werkgroepen FlightSimulator, Linux-Ubuntu, Video-bewerken en Raspberry Pi actief.
Elke eerste donderdag van de maand is er van 19.30 tot 22.00 uur een inloopbijeenkomst met helpdesk en de werkgroepen. Op elke derde donderdag van de maand is er een lezing of workshop van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek de website: https://ijssellanden.hcc.nl of bekijk de nieuwsbrief: https://ijssellanden.hcc.nl/nieuwsbrief.