Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd. Waarom wordt de contributie toch afgeschreven?

Het kan zijn dat jouw opzegging nog niet door onze ledenadministratie is verwerkt. Heb je twee maanden vóór je nieuwe lidmaatschapsjaar je HCC-lidmaatschap opgezegd, dan storten wij het bedrag uiteraard terug nadat wij dit in onze ledenadministratie hebben verwerkt.

Heb je minder dan twee maanden voor je nieuwe lidmaatschapsjaar je HCC-lidmaatschap opgezegd, dan gaat je opzegging pas later in. Je krijgt hiervan altijd een bevestiging van ons.

 

Wat is mijn huidige contributie?

De contributie voor het HCC-lidmaatschap bedraagt € 40,82 per jaar (incl. btw). Het huisgenootlidmaatschap bedraagt € 26,65 per jaar (incl. btw).

 

Er staat een foute datum op mijn HCC-ledenpas, wat nu?

Neem dan contact op met de HCC-ledenadministratie via telefoonnummer 085-0130124 (lokaal tarief bereikbaar van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) van 13:00 tot 17:00u)

 

Over welke periode ontvang ik een factuur?

Altijd over de periode van 1 jaar (= t/m de volgende vervaldatum).

 

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Voor het wijzigen van het rekeningnummer kan je terecht bij de ledenadministratie.

 

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Adreswijzigingen kun je doorgeven aan de HCC!ledenadministratie via MijnHCC of via telefoonnummer 085-0130124 (lokaal tarief bereikbaar van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) van 13:00 tot 17:00u).

 

Hoe lang is de HCC-ledenpas geldig?

Je ontvangt één keer per drie jaar een HCC-ledenpas. De vervaldatum van je persoonlijke HCC-ledenpas staat op deze pas. De geldigheid van deze pas vervalt wanneer je de nieuwe pas in gebruik neemt.

 

Wat kost het lidmaatschap van een Interessegroep?

HCC-leden krijgen € 2,60 korting op de contributie van een eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van één Interessegroep kost € 2,60. Voor de Interessegroepen Drones en Genealogie geldt een afwijkend tarief, het lidmaatschap hiervan kost € 10,25

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Op de eerstvolgende factuur voor het HCC-lidmaatschap wordt het lidmaatschap van de betreffende Interessegroep(en) in rekening gebracht.

 

Wat is de duur van een lidmaatschap? / Hoe wordt mijn lidmaatschap verlengd?

Een HCC-lidmaatschap ga je aan voor minimaal één jaar. Vervolgens wordt het HCC-lidmaatschap telkens automatisch verlengd voor de periode van een jaar, tenzij je twee maanden voor afloop van je lidmaatschap per brief of e-mail opzegt bij de ledenadministratie.

Klik hier voor de contactgegevens van de ledenadministratie.