Tanken met korting

Goedkoop tanken plus een extraatje? Met de UnitedConsumers-tankkaart tank je met korting bij 600 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

STRATO Sitebuilder & hosting

Met STRATO Sitebuilder kun je op eenvoudige manier een fraai ogende website bouwen. Vervolgens kan STRATO jouw site veilig en doeltreffend hosten. Wil jij je ook je eigen website en domeinnaam? STRATO biedt deze diensten nu de eerste 12 maanden aan voor slechts € 1,- per maand.

Windows 10 Totaalgids

In PC-Active 309 en eerdere edities vind je interessante artikelen over Windows 10, zoals het artikel over de vragen en antwoorden met betrekking tot het Microsoft-account. Dit is een bewerking van een artikel uit de maar liefst 148 pagina’s tellende special Windows 10 Totaalgids.

Maker Magazine

In PC-Active 309 schenken we volop aandacht aan microcontrollers en in de special Maker Magazine 2019 is dat ook het geval. Lees alles over de Raspberry Pi 4, Arduino, NanoPC en meer en betaal geen € 9,99 maar slechts € 7,99 inclusief verzendkosten.

3D-printers en filament

3D-printers zijn aan een flinke opmars bezig als comsumentenproduct. Ze worden immers steeds betaalbaarder. En als HCC-lid krijg je nog een forse korting ook! Maak je keuze uit deze modellen en bestel.
Let op: deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!

WOOX HCC!-pakketten

Zoals te lezen was in een leuke workshop in PC-Active 307, bieden wij nu alle HCC-leden de mogelijkheid enkele mooie WOOX smart home pakketten aan te schaffen met een fikse korting op de reguliere prijs. Goed nieuws: vanwege het grote succes is deze actie verlengd tot 22 augustus 2020!

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen