Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat.
Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van HCC profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA?
Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

30% korting op Ontdek Excel 2019

In PC-Active 322 vind je de workshop ‘Aan de slag met Excel’ die is overgenomen uit het basisboek Ontdek Excel 2019. Dit boek is bedoeld voor iedereen die nog niet of weinig met het krachtige rekenbladprogramma Microsoft Excel heeft gewerkt. HCC-leden krijgen liefst 30% korting op dit boek bij uitgeverij Van Duuren Media.

Tanken met korting

Goedkoop tanken plus een extraatje? Met de UnitedConsumers-tankkaart tank je met korting bij 600 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen