Eindhoven Maker Faire met korting!

Bouw je eigen racewagen, programmeer een robot, leer 3d-printen en laat je verwonderen door reusachtige robots en kunstige installaties. De Eindhoven Maker Faire, op 25 en 26 september aanstaande in het Beursgebouw - is een mix van spelen met techniek, het ontdekken van creativiteit en verbaasd staan van inventiviteit. HCC-leden krijgen 50% korting op de entreeprijs. 

Gratis Persoonlijke Gezondheidscheck bij OHRA

We leven in een samenleving die veel van ons verlangt. Werk, privé en het altijd maar aan moeten staan, zorgt voor veel druk in ons dagelijks leven. Dat maakt het steeds moeilijker om mentaal en fysiek vitaal te blijven. Met je OHRA Zorgverzekering heb je snel grip op je gezondheid. Wil jij als HCC-lid met een OHRA-verzekering gratis een uitgebreide check doen? Dat kan met de Persoonlijke Gezondheidscheck.

25% korting op Dynavoice bluetooth-speakers

De Dynavoice Classic oplaadbare en draagbare bluetooth-luidsprekers zijn ontworpen om indruk te maken. Vanwege het tijdloze en moderne retrodesign passen de draagbare CL-14 en CL-15 in elk interieur en op kantoor, in de keuken, in het tuinhuis, op het balkon of waar je maar wilt en leveren ze draadloos geluid van hoge kwaliteit. Voor de Dynavoice Dynavoice Classic CL-14 betaal je nu € 112,- i.p.v. € 149,-. De Classic CL-15 kost nu € 149,- i.p.v. € 199,-.

VPN Nederland 3 maanden gratis

VPN Nederland is een nieuwe VPN-provider voor Android, iOS, Windows en Mac. Met deze 100% Nederlandse VPN-provider kun je o.a. veilig verbinding maken met (openbare) wifinetwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet en zonder land-gebonden restricties online content bekijken. HCC-leden krijgen een gratis proefperiode van drie maanden.

Tanken met korting

Goedkoop tanken plus een extraatje? Met de UnitedConsumers-tankkaart tank je met korting bij 600 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

STRATO Sitebuilder & hosting

Met STRATO Sitebuilder kun je op eenvoudige manier een fraai ogende website bouwen. Vervolgens kan STRATO jouw site veilig en doeltreffend hosten. Wil jij je ook je eigen website en domeinnaam? STRATO biedt deze diensten nu de eerste 12 maanden aan voor slechts € 1,- per maand.

3D-printers en filament

3D-printers zijn aan een flinke opmars bezig als comsumentenproduct. Ze worden immers steeds betaalbaarder. En als HCC-lid krijg je nog een forse korting ook! Maak je keuze uit deze modellen en bestel.
Let op: deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen