WOOX HCC!expo-pakketten

Zoals gezien op de HCC! Expo afgelopen zaterdag 18 mei in Utrecht, bieden wij nu alle HCC-leden de mogelijkheid deze mooie WOOX smart home pakketten aan te schaffen met een fikse korting op de reguliere winkelprijs. Die korting is bíjna net zo hoog als op HCC!expo...

MacBoek 2019

Haal alles uit je Mac met het MacBoek 2019! Nu geen € 12,99 maar slechts € 8,55. Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de vooraad strekt.

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

WOOX Smart Home pakket

Je huis omtoveren naar een smart home? Met dit WOOX Smart Home pakket is dat een fluitje van een cent. En HCC-leden betalen geen € 129,70 maar slechts € 89,-.
Deze aanbieding is geldig tot 31 mei 2019 of zolang de voorraad strekt.

Snips Maker Kit

Heb jij interesse in een slimme assistent, maar ben je bang voor je privacy? Dan is Snips echt wat voor jou! Nu met 10 % korting, van € 99,- voor € 89,10.
Tijdelijk uitverkocht!

Strato HiDrive

Al je bestanden veilig opgeslagen en toch altijd en overal beschikbaar? Kies dan nu voor Strato HiDrive, je gepantserde online datakluis. Je betaalt nu blijvend slechts € 1,- per maand!

Venz Aplay One

Altijd en overal je favoriete muziek beluisteren doe je  met de Venz Aplay One. Normaal kost-ie € 79,-, maar nu betaal je slechts € 59,- inclusief verzendkosten!

Let op: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen