25% korting op de ACT Power Strip Cubes

Zoals je op pagina 20 van PC-Active 328 kunt lezen, zijn de ACT Power Strip Cubes modieuze en handige kubussen met drie 230V-uitgangen en meerdere 5V usb-aansluitingen voor het opladen van telefoons, tablet etc. De powerkubus is een compact apparaat, heeft een robuust en modern uiterlijk met afgeronde hoeken en is leverbaar in diverse modellen met verschillende configuraties. HCC-leden kunnen dit product bestellen met 25% korting.

SeniorenTAB model SA8W met 10% korting

Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB model SA8W een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. Van dit model is voor HCC-leden een voordeelaanbieding beschikbaar met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze  ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat.
Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van HCC profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA?
Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Tanken met korting

Goedkoop tanken plus een extraatje? Met de UnitedConsumers-tankkaart tank je met korting bij 600 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen