3D-printers en filament

3D-printers zijn aan een flinke opmars bezig als comsumentenproduct. Ze worden immers steeds betaalbaarder. En als HCC-lid krijg je nog een forse korting ook! Maak je keuze uit deze modellen en bestel.
Let op: deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!

WOOX HCC!expo-pakketten

Zoals gezien op de HCC! Expo en zoals te lezen in een leuke workshop in PC-Active 307, bieden wij nu alle HCC-leden de mogelijkheid enkele mooie WOOX smart home pakketten aan te schaffen met een fikse korting op de reguliere prijs. Goed nieuws: vanwege het grote succes is deze actie verlengd tot eind oktober!

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Snips Maker Kit

Heb jij interesse in een slimme assistent, maar ben je bang voor je privacy? Dan is Snips echt wat voor jou! Nu met 10 % korting, van € 99,- voor € 89,10.
Tijdelijk uitverkocht!

Venz Aplay One

Altijd en overal je favoriete muziek beluisteren doe je  met de Venz Aplay One. Normaal kost-ie € 79,-, maar nu betaal je slechts € 59,- inclusief verzendkosten!

Let op: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen