HCC!utrecht is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als "HCC bij je om de hoek".

Wat wij bieden
Wij bieden lezingen, demonstraties, werkgroepen en cursussen. HCC!utrecht helpt je graag met computer gerelateerde problemen. Tevens biedt deze regio workshops en demonstraties op allerlei gebieden. Daarom wordt naast Windows (Windows 7, Windows 8) veel aandacht besteed aan Linux en ontwikkelingen als iPad & iPhone van Apple en smartphone’s en tablets met Google's Android. Hierbij zijn we sterk afhankelijk van de inzet van onze leden. Leden die zich op enige wijze actief inzetten voor onze club noemen wij kernleden.

Op alle 3 locaties is elke avond ook iemand van HCC!genealogie om je te helpen met het maken van je stamboom. 

Amersfoort

In Amersfoort vind je naast lezingen en demonstraties ook hulp voor al je problemen op digitaal gebied. Elke 3e maandagavond is er vanaf 20.00 een Apple-inloop en met grote regelmaat kun je hier ook terecht bij experts op verschillende gebieden zoals drones, Raspberry Pi, Windows, 3D-printen of fotografie.

De Brug
Schuilenburgerweg 2
Amersfooort

Houten

Bibliotheek Houten
Onderdoor 158

Deze locatie is direct naast station Houten en dus heel makkelijk bereikbaar. Elke 1e maandagavond van de maand - behalve in de maanden juli en augustus - is er een Apple-bijeenkomst. Deze bijeenkomsten starten om 19.30 uur.

Per 1 januari 2023 vervalt bovenstaande locatie en verhuizen wij naar:

Cultuurhuis Schoneveld 
Zonnehout 36

TinkerinQ

Dijkhoeve 1

Op deze locatie komt op elke eerste woensdag van de maand de werkgroep TinkerCad 3D-printen samen.

 

Informatie

Website: https://utrecht.hcc.nl/