HCC!noord-limburg is één van de regionale afdelingen van de landelijke computervereniging HCC. Onze afdeling telt circa 600 leden en is 17 april 1981 opgericht. Elke afdeling kan en mag zelf zijn activiteiten bepalen en dan zit je bij HCC!noord-limburg goed, want het is een bruisende afdeling! HCC is er zowel voor beginners als ook voor techneuten. Natuurlijk mag iedereen onze bijeenkomsten bijwonen.

Je hoeft niet direct lid te worden, maar bent vrij om eerst kennis te maken met onze vereniging. HCC!noord-limburg is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten, mensen in Noord-Limburg meer bij onze vereniging willen betrekken. Wij willen mensen helpen met het vergroten van hun digitale kennis en zodoende hun enthousiasme voor de digitale wereld.

Wat bieden wij
Vrijwel wekelijks heeft HCC!noord-limburg activiteiten zoals:

  • 1e dinsdagavond van de maand: Algemene ledenbijeenkomsten in de Witte Kerk in Venlo-Noord. Tijdens deze ledenbijeenkomsten krijg je algemene, computer gerelateerde informatie (lezingen, demonstraties, een uitgebreide leestafel) en vind je gezelligheid en hulp bij problemen.
  • 3e dinsdagavond van de maand: Fotowerkgroepbijeenkomst
  • 4e dinsdagavond van de maand: Open Source werkgroepbijeenkomst (incl. Apple Mac) bijeenkomst
  • Als er een 5e dinsdagavond van de maand is: Open Source werkgroepbijeenkomst (incl. Apple Mac) bijeenkomst

Ga voor alle informatie over deze Regio naar de website: https://n-limburg.hcc.nl

Venlo

De leden- en werkgroepbijeenkomsten vinden altijd dinsdagavond plaats en beginnen om 20:00 uur en eindigen meestal rondom 22:30 uur. Alle bijeenkomsten zijn in:
Zalencentrum 'De Witte Kerk’
Agnes Huijnstraat 3
5914 PE, VENLO-noord

Let op: tijdens de grote vakantie (juli en augustus), de kerstvakantie en Vastelaovend (Carnaval) zijn wij gesloten

>> Sfeerimpressie in beelden van eerdere bijeenkomsten van HCC!noord-limburg
>> Bestanden, presentaties en demonstraties van eerdere bijeenkomsten van HCC!noord-limburg

 

HCC-leden hebben altijd gratis toegang; niet HCC-leden hebben 3 x gratis toegang; daarna worden ze geacht HCC-lid te worden of betalen ze € 5,- per bezoek.