De mogelijkheden met de huidige generatie smartphones, tablets en tv's zijn ongekend, maar maak jij wel optimaal gebruik van deze apparaten? De Interessegroep HCC!android biedt hulp en houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Android is wereldwijd het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones en tablets. HCC!android deelt kennis via de website en nieuwsbrieven en geeft presentaties en workshops die door de leden in het land gegeven worden. Verder wordt er een tabletcursus ontwikkeld, waarbij in tien lessen je de fijne kneepjes van het Android-gebruik wordt bijgebracht.

Hulp
Mocht je bij het dagelijks gebruik tegen problemen aanlopen, dan is er de Helpdesk die overdag telefonisch te bereiken is en de Vraagbaak waar je online 24/7 vragen kunt stellen. In samenwerking met bibliotheken en ICT-opleidingen organiseert HCC!android Inloop Digitale Hulp op een groot aantal plaatsen in het land. Hier zitten vrijwilligers klaar om je te helpen.

Interesse?
Je vindt ons op meer dan 60 plaatsen in Nederland, dus er is altijd wel een bijeenkomst bij je in de buurt. Voor informatie kun je terecht op android.hcc.nl.