Probeer nu Windows 8 en laat weten wat je ervaringen zijn

wo 04 april 2012 - 14:14

Probeer nu Windows 8 en laat weten wat je ervaringen zijn

Op 29 februari heeft Microsoft de Windows 8 Consumer Preview (voorheen Beta) beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Met Windows 8 slaat Microsoft echt een nieuwe weg in. Sinds Windows 95 zijn er niet zo veel fundamentele zaken gewijzigd aan het besturingssysteem. Je kunt echt spreken van het nieuwe Windows.

De belangrijkste doelstelling van de Windows 8 Consumer Preview is dat iedereen de nieuwe versie van Windows kan ervaren. Wat werkt er goed? Wat verbaast je? Wat had je graag anders gezien? Antwoord op al deze vragen kan helpen om het product nog beter te maken, Microsoft is namelijk echt geïnteresseerd in de antwoorden. Maar wat zijn de ervaringen van de HCC leden? Speciaal hiervoor heeft HCC samen met Microsoft de afspraak gemaakt om binnen de HCC!forums een apart forum aan te maken rond Windows 8.

Op dit forum kun je je ervaringen delen met andere HCC leden en tevens zal Microsoft deel nemen aan het forum . Niet om meningen te weerleggen maar om te leren van jullie ervaringen. Een unieke kans om in zo’n vroeg stadium onderdeel te kunnen zijn van de optimalisatie van Windows. En dus download nu de Windows 8 Consumer Preview en deel je ervaringen op het forum! Klik hier om naar het forum te gaan!

Redacteur: