HCC is 40 jaar en dat wordt gevierd! Alle leden zijn dan ook van harte uitgenodigd voor de viering van het 40-jarig jubileum in zijn of haar eigen Regio.

Deze vieringen zullen plaatsvinden op een locatie in ieders eigen Regio of op een locatie van de SeniorenAcademie in de regio gedurende de maand februari, in sommige gevallen in maart. Kijk in de mail die je hebt ontvangen of kijk op de site en agenda van je Regio waar en wanneer de viering bij jou in de buurt is. Meld je snel aan via de link in de uitnodiging, want vol=vol en dat is op enkele locaties nu al het geval!

Naast een lekker stukje taart, wordt er op veel locaties een presentatie verzorgd over fotograferen met je smartphone. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!
Bovendien komen alle leden die tussen de 10 en 40 jaar lid zijn, in aanmerking voor een jubileumspeldje. De uitreiking daarvan is tijdens de Regioviering. Geen jubilaris? Meld je toch aan, want voor iedereen is er wat lekkers. Dus komt allen en neem je in de digitale wereld geïnteresseerde familie en vrienden mee.

We hopen je op de viering van het 40-jarig jubileum te verwelkomen!