Almere

HCC!almere organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in Almere, Huizen en Lelystad. Wij willen mensen helpen met het vergroten van hun digitale kennis en zodoende hun enthousiasme voor de digitale wereld.

Amsterdam

HCC!amsterdam organiseert 3x per maand een bijeenkomst in Ontmoetingscentrum De Meent aan de Orion 3 te 1188 AM Amstelveen: elke 2e en 4e woensdagavond vanaf 20:00 uur een algemene bijeenkomst en elke derde dinsdagmiddag, in samenwerking met De Meent, van 14:00-16:00 uur een Senioren Inloop.

Apeldoorn

HCC!apeldoorn omvat gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Er worden jaarlijks circa 120 activiteiten georganiseerd op locaties in Apeldoorn, Dieren, Ede, Eefde, Schalkhaar (Gemeente Deventer) Vaassen en Zevenaar.

Fryslân

HCC!fryslân organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in Leeuwarden, Heerenveen en nu ook in Tjalleberd.

IJssellanden

HCC!ijssellanden organiseert van september t/m mei op de locaties in Steenwijk, Zwolle en Raalte twee bijeenkomsten in de maand. Hulp bieden bij problemen met hard- en software, elkaar informatie uitwisselen en met plezier ontdekken, welke digitale mogelijkheden er zijn, staan hierbij voorop.

Kennemerland

De enthousiaste vrijwilligers van HCC!kennemerland brengen met veel plezier hun kennis en kunde over aan de leden. Wij helpen graag bij het zetten van de eerste stapjes in de digitale wereld, maar wij hebben ook experts in huis voor de wat complexere vraagstukken. 

Midden- en Zuid-Limburg

HCC!midden- en zuid-limburg telt circa 2000 leden. Het gebied van onze regio is van het zuidelijkste puntje van Nederland tot boven Roermond. De afdelingsavond wordt elke 2de vrijdagavond van de maand gehouden in het gemeenschapshuis "Pater Kolbe" te Urmond. Op elke 3de vrijdagmiddag van de maand is in dezelfde locatie de Senioren Academie te gast.

Midden-Brabant

HCC!midden-brabant organiseert bijeenkomsten in Tilburg en Oisterwijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de digitale wereld. Onze regio strekt zich globaal uit tot aan de grote rivieren in het noorden en de Belgische grens in het zuiden; in het westen tot voorbij de gemeentegrens van Gilze-Rijen en in het oosten tot voorbij Oisterwijk. In een open en gemoedelijke sfeer geven wij iedereen de gelegenheid om de computerhobby samen met gelijkgestemden te kunnen uitvoeren. 

Noord-Limburg

HCC!Noord-Limburg is één van de regionale afdelingen van de landelijke computervereniging HCC. Onze afdeling telt ca. 700 leden en is 17 april 1981 opgericht. Elke afdeling kan en mag zelf zijn activiteiten bepalen en dan zit je bij HCC!noord-limburg goed, want het is een bruisende afdeling! HCC is er zowel voor beginners als ook voor techneuten. Natuurlijk mag iedereen onze bijeenkomsten bijwonen.

Noordoost-Brabant en Nijmegen

De regio Noordoost-Brabant en Nijmegen organiseert op 3 locaties bijeenkomsten t.w. in Nijmegen, Nuland en ’s-Hertogenbosch. Op deze bijeenkomsten is iedereen van harte welkom echter, voor cursussen en workshops dient men zich vooraf aan te melden. In de maanden juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten.

In deze regio zijn ook bijeenkomsten van de SenorenAcademie te weten in 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

Noordwest

Tijdens onderstaande bijeenkomsten kun je terecht voor ondersteuning bij hard- en softwareproblemen en zijn er diverse andere activiteiten waaronder: het opzetten van een netwerk, werken met Windows, Office, Linux, foto's inscannen en/of bewerken, websitebouw en internet. Daarnaast zijn er verschillende lezingen door het jaar heen en is er altijd een uitgebreide leestafel beschikbaar met alle PC documentatie.

Twente

Elke vrijdagavond organiseert HCC!twente het HCC!café, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Er worden regelmatig workshops en lezingen gegeven waarin actuele onderwerpen behandeld worden. De bijeenkomsten staan in het teken van dienstverlening aan de leden.

Utrecht

HCC!utrecht is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als "HCC bij u om de hoek".

Vlaanderen

HCC is ook actief in Vlaanderen onder de naam HCC!vlaanderen. Er worden diverse bijeenkomsten met presentaties en workshops georganiseerd. Er is een speciale website met forum. 

West-Brabant

HCC!west-brabant organiseert ledenbijeenkomsten op elke 2de donderdag van de maand vanaf 19.30 uur in Wijkhuis De Vlieren, dr. Struyckenstraat 165 te Breda. Elke 2de donderdag van de maand is er een helpdesk in De Vlieren te Breda.

Zeeland

HCC!zeeland organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in 's-Gravenpolder, Terneuzen, Vlissingen, Zierikzee en ’s-Heer Arendkerke.

Zuid-Drenthe

HCC!zuid-drenthe organiseert iedere 2e en 4e donderdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus) in Wijkcentrum Angelslo in Emmen activiteiten.

Zuid-Holland

HCC!zuid-holland is een nieuwe regio van HCC die in juli 2017 is ontstaan uit de samenvoeging van regio’s Gouda, Haaglanden, Leiden en Rijnmond.

Zuidoost-Brabant

HCC!Zuidoost-Brabant is een actieve afdeling van HCC. We hebben ongeveer 2500 leden in de regio en er zijn in Eindhoven, Kastelenplein, lezingen, inloop, interessegroepen en onze bijeenkomsten. Ook in Helmond zijn er lezingen, interessegroepen (Cortenbachstraat) en een helpdesk, Cederhoutstraat, en in Eindhoven, Tongelresestraat, weer lezingen en helpdesk.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen