30% korting op Ontdek Excel 2019

In PC-Active 322 vind je de workshop ‘Aan de slag met Excel’ die is overgenomen uit het basisboek Ontdek Excel 2019. Dit boek is bedoeld voor iedereen die nog niet of weinig met het krachtige rekenbladprogramma Microsoft Excel heeft gewerkt. HCC-leden krijgen liefst 30% korting op dit boek bij uitgeverij Van Duuren Media.

VPN Nederland 3 maanden gratis

VPN Nederland is een nieuwe VPN-provider voor Android, iOS, Windows en Mac. Met deze 100% Nederlandse VPN-provider kun je o.a. veilig verbinding maken met (openbare) wifinetwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet en zonder land-gebonden restricties online content bekijken. HCC-leden krijgen een gratis proefperiode van drie maanden.

Tanken met korting

Goedkoop tanken plus een extraatje? Met de UnitedConsumers-tankkaart tank je met korting bij 600 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

HCC!deals

Wil je een nieuwe hoofdtelefoon? Powerbank nodig? Of wil je lekker een bluetoothspeaker meenemen? Van led-tv tot zonnebril, van router tot scheerapparaat en van zaklamp tot actvity tracker; er zit altijd een goede aanbieding tussen op HCC-deals!
Neem gauw een kijkje op HCC!deals

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen