OHRA biedt leden van HCC aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringspakketten, waaronder de zorgverzekering en alle schadeverzekeringen.

ohra

Zorgverzekering

Als lid van HCC krijg je op de nieuwe OHRA Zorgverzekering 8,8% korting. En je bent volledig vrij om je eigen zorgverlener te kiezen, dus geen verrassingen zoals toch achteraf nog wat moeten bijbetalen. Ook mag je kiezen of je je eigen risico gespreid wilt betalen en kun je je premiebetaling plannen wanneer jou dat het beste uitkomt. Daarnaast ontvang je gratis de OHRA Gezond module waarmee je bijvoorbeeld een vergoeding krijgt voor een gezondheidscursus, sportkeuring, beweegprogramma etc.

Vercshillende pakketten vergelijken? Dat kan heel eenvoudig hier, of bekijk het vergoedingenoverzicht van OHRA

10% korting
Op een aanpsrakelijkheidsverzekering bij OHRA krijg je 10% korting. En diezelfde korting krijg je ook voor een verzekering voor je kostbaarheden, je huisdieren of motor.

Probleem. Vakantie. Opgelost.
Met de OHRA Doorlopende Reisverzekering hoef je je op vakantie nergens druk over te maken. Want is er een probleem? Met de HELP-MIJ-knop in de OHRA App kun je dag en nacht vertrouwen op professionele hulp van de OHRA Hulpdienst. Zeg maar ‘Adios!’ tegen je vakantieproblemen!

Jouw voordelen:
- altijd en overal direct contact met de OHRA Hulpdienst
- eenvoudig zelf je reisverzekering samenstellen
- met 5 procent collectiviteitskorting

Bereken je voordeelohra zorg2015collectief hcc 250

Bereken jouw voordeel of sluit direct je verzekering af op www.ohracollectief.nl/HCC

Schadeverzekeringen
Op een aantal OHRA schadeverzekeringen (zoals caravan-, ongevallen- en rechtsbijstandverzekering) krijg je als HCC-lid 10% premiekorting. Op je woonverzekeringen, permanente reisverzekering en autoschadeverzekeringen ontvang je 5% korting.

Meer informatie & afsluiten
Kijk op www.ohracollectief.nl/hcc5800 voor meer informatie en bereken daar direct de hoogte van je premie. Hier kun je tevens de verzekering(en) direct afsluiten.

Je kunt ook bellen met nummer 026-4004040 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Vergeet niet je collectiviteitsnummer 5800 en je lidmaatschapsnummer erbij te vermelden.

N.B. De collectieve korting is alleen geldig i.c.m. het HCC-lidmaatschap, bij beëindiging van dit lidmaatschap komt ook automatisch de toekomstige korting te vervallen. Bovendien is deze dienst alleen beschikbaar voor leden die in Nederland woonachtig zijn.