OHRA biedt leden van HCC aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringspakketten, waaronder de zorgverzekering en een groot aantal schadeverzekeringen.

ohraMaak jij al gebruik van je collectiviteitskorting?
Ben jij lid van HCC, dan krijg je op een groot aantal schadeverzekeringen van OHRA 10% korting. En je ontvangt een zeer aantrekkelijke korting op de OHRA Zorgverzekering van jouw keuze. Zodat jij je goed en voordelig kunt verzekeren voor zaken die voor jou belangrijk zijn. Bovendien geniet je van het gemak van eenvoudig online je verzekeringszaken regelen. Zonder onnodig gedoe. Dat noemen we verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

OHRA staat voor je klaar, thuis en onderweg. Heb je hulp nodig, dan regel je dit eenvoudig in de OHRA App. Je kunt dag en nacht vertrouwen op professionele hulp van de OHRA Hulpdienst. En heb je even geen internet? Dan bel je ons gewoon.

Mobliteit. Zonder. Gedoe.
Op reis of onderweg met de auto, op de motor of met de caravan wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Het reist een stuk prettiger als je weet dat je verzekeringen goed geregeld zijn. Onbezorgd onderweg!

  • Motorverzekering: aan te vullen met extra dekkingen en voordeliger als u uw auto ook bij OHRA verzekerd hebt.
  • Autoverzekering: dag en nacht ondersteuning bij schade en tot 82% no-claimkorting, ook op je tweede auto.
  • Caravan/vouwwagenverzekering: kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie vergoed én gratis vervoer van je caravan of vouwwagen bij schade.
  • Reisverzekering: hulpdienst altijd bereikbaar, weekendjes weg in Nederland en dagjes uit in het buitenland meeverzekerd.

OHRA Zorgverzekering
Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als lid van HCC 4% korting op de OHRA Basis Zorgverzekering en 10% op Aanvullende Zorgverzekeringen. En je krijgt de module OHRA Gezond er helemaal gratis bij. Met OHRA Gezond krijg je een vergoeding voor o.a. sportmedisch onderzoek en gezondheidscursussen.

OHRA maakt het jou graag zo makkelijk mogelijk.
√ Altijd vrije zorgkeuze.
√ Spoedzorg in het buitenland volledig vergoed.
√ Jong of oud? Je betaalt gewoon dezelfde premie.
√ Unieke Fysio Meeneemservice voor niet-opgemaakte behandelingen naar het volgende jaar.

ohra zorg2015collectief hcc 250Bekijk snel je voordeel op ohracollectief.nl/hcc

OHRA Schadeverzekeringen
Op OHRA Schadeverzekeringen zoals de caravanverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstandverzekering krijg je als HCC-lid 10% premiekorting. Op je woonverzekeringen, permanente reisverzekering en autoschadeverzekeringen ontvang je 5% korting.

Bereken jouw voordeel of sluit direct je verzekering af op ohracollectief.nl/hcc

Meer weten over het aanbod?
bel met tel. +31 (0)26 400 40 40 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Vergeet niet je collectiviteitsnummer 5800 en je lidmaatschapsnummer te vermelden.

N.B. De collectieve korting is alleen geldig i.c.m. het HCC-lidmaatschap, bij beëindiging van dit lidmaatschap vervallen automatisch de collectiviteitskortingen. Bovendien is dit aanbod alleen beschikbaar voor leden die in Nederland wonen.