Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB model SA8W een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. Van dit model is voor HCC-leden een voordeelaanbieding beschikbaar met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze  ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

Deze set bestaat uit genoemde tablet, aangevuld met een sd-kaart van 32 GB voor in totaal 64 GB aan opslaggeheugen. Daarnaast wordt een handige beschermhoes met ingebouwde standaard geleverd, waarmee de tablet 360 graden kan draaien en daarmee zowel horizontaal als verticaal kan worden neergezet. Met uitgeklapte standaard kan, met vrije handen, naar muziek worden geluisterd, beeldbellen worden uitgevoerd met bekenden en bijvoorbeeld een afscheidsdienst op afstand worden gevolgd. Overigens geldt de10% korting voor alle modellen van SeniorenTAB.

Ben je HCC-lid? Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

SeniorenTAB HCC HR afbeelding