Ben je (in de auto) onderweg, dan heb je regelmatig zin in een bakje lekker koffie. Maar hiervoor heb je niet altijd zin om te stoppen en dat hoeft nu ook niet meer. Caffe2Go heeft namelijk de handige Presso, een compact koffiezetapparaat.

Caffe2GoDe Presso maakt prima koffie die je zelf meeneemt en dat kunnen zowel Nespresso-capsules (of b-merken daarvan) zijn alsook gemalen koffie: je kunt dus je eigen favoriete koffie meenemen. En een fles water moet je natuurlijk ook meenemen.

In ons geval namen we capsules en water mee, de Presso was helemaal opgeladen en je kunt dan 4 kopjes koffie zetten. Er zit een goede batterij in die je via usb-c kunt opladen, dat deden we onderweg met een powerbank. Op locatie kun je natuurlijk ook een kopje koffie zetten. Hij is ons prima bevallen en met 4,5 sterren beoordeeld, zoals je kunt lezen op pagina 77 van PC-Active 326.

Ben je HCC-lid? Om de Caffe2Go Presso X of XI met 15% korting te bestellen, dien je ingelogd te zijn. Klik rechtsboven op inloggen en vul je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna verschijnt hieronder de bestelinformatie.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!