In PC-Active 324 stond een uitgebreid artikel over 'Bureaublad Windows 11'. Dit artikel is overgenomen uit het Handboek Windows 11. Dit boek is tezamen met het boek 'Leer jezelf snel Office 2021' te bestellen. HCC-leden betalen geen € 57,99 maar slechts € 50,-.

Het handzame boek 'Handboek Windows 11' van liefst 320 bladzijden in zwart-wit wijst je snel de weg in de mogelijkheden en functies zoals het werken met het Start-menu, met apps en met de vele basisvoorzieningen om de computer helemaal naar eigen wens aan te passen. Het loodst je soepel door de vernieuwingen en geeft snel antwoord op je vragen. Je kunt dit boek prima gebruiken als zelfstudiegids of als naslagwerk bij het oplossen van computerproblemen. Met de handige vragen en oefeningen aan het einde van elk hoofdstuk kun je de belangrijkste zaken nog eens herhalen.

In ‘Leer jezelf snel Office 2021’ met 256 bladzijden en ook in zwart-wit gaat de auteur op een heldere wijze in op het dagelijkse gebruik van de Nederlandse versie van Microsoft Office. Tot de besproken onderwerpen behoren de gebruikersomgeving van Microsoft Office 2021, tekstverwerken met Word, teksten vormgeven en werken met tabellen, sjablonen en opmaakstijlen, communiceren met Outlook en Agenda en contactpersonen beheren, functies, formules en grafieken in rekenbladen invoegen en presenteren met PowerPoint.

Bovendien is van dit boek een webversie beschikbaar: na registratie krijg je gratis toegang plus relevante extra’s.

Log in met je HCC-gegevens voor de deze korting.