In PC-Active 322 vind je de workshop ‘Aan de slag met Excel’ die is overgenomen uit het basisboek Ontdek Excel 2019. Dit boek is bedoeld voor iedereen die nog niet of weinig met het krachtige rekenbladprogramma Microsoft Excel heeft gewerkt. HCC-leden krijgen liefst 30% korting op dit boek bij uitgeverij Van Duuren Media.

Ontdek Excel lrAan de hand van talloze uitgewerkte en verrassende voorbeelden krijg je in dit boek te zien hoe je met weinig inspanning het maximale uit Excel haalt. Het boek telt maar liefst 256 bladzijden en neemt je mee in de basisstappen van Excel 2019. Zo leer je hoe je werkt met gegevens (voer tekst en getallen in, zet een adreslijst op, zoek gegevens en sorteer of filter een lijst), hoe je het werkblad verkent en opmaakt en hoe je kunt rekenen (stel een formule op, maak berekeningen en gebruik rekenfuncties voor datum en tijd). Ook komt aan bod: tellen (zoek, tel en tel op met rekenfuncties), grafiek maken (presenteer gegevens in een grafiek en bewerk en verfraai een grafiek) en afdrukken (druk een werkblad af, bekijk het afdrukbereik en pas een afdruk aan). Kortom, je leert goed omgaan met Excel, ook mede dankzij de talloze tips en trucs.

HCC-leden krijgen 30% korting op Ontdek Excel 2019. Je betaalt geen € 25,99, maar nu slechts € 18,19.

Log in met je HCC-gegevens en klik hieronder op de link naar de speciale actiewebsite. hieronder zie je ook de HCC-promotiecode staan. 
Let op: deze korting is alleen geldig op de website van uitgeverij Van Duuren Media en dus niet in de reguliere boekhandel of andere webwinkels. 

PS Heb je een oudere Office-versie? Dezelfde korting geldt ook voor het boek Ontdek Excel 2016