Bluetooth-speakers zijn er in vele soorten en maten, voor elk wat wils. Hoef je niet per se een vette bas, maar ben je meer een liefhebber van jazz en singer/songwriters, dan is de Arcsound Mist met 25W RMS een goede keuze. HCC-leden krijgen nu 50% korting.

ArcSound Mist site loresOp de voorkant van deze zwarte, Scandinavische speaker zit een vrij groot speakerrooster, omgeven door kunstleer met afgeronde randen. Bovenaan zitten knoppen om te schakelen tussen de bronnen, om te pauzeren en vooruit en terug te spoelen, voor het volume en een aan-uitknop (die moet je wel 2x indrukken dan). Met zijn afmetingen van 257 x 163 x 54 mm (b x h x d) valt hij waarschijnlijk minder op dan je denkt. Met zijn gewicht van 1,3 kg is hij zeker draagbaar en prettig daarbij is de lange batterijduur (tot 15 uur). Overigens beschikt de speaker ook over een ingebouwde powerbankfunctie die in geval van nood je telefoon kan opladen. Verbinden gaat via bluetooth of je gebruikt de meegeleverde AUX-kabel om je favoriete muziek rechtstreeks vanaf een telefoon, tablet of computer af te spelen.

In samenwerking met Omera krijgen HCC-leden nu 50% korting op de ArcSound Mist-speaker. Je betaalt geen € 199,-, maar slechts € 99,-. De verzendkosten zijn gratis. Log in met je HCC-gegevens en klik op de link hieronder voor de speciale actiepagina.

 Deze actie loopt tot en met 20 januari 2021.