Op pagina 31 in PC-Active 321 lees je de review van de met 3,5 sterren bekroonde gebruiksvriendelijke Raspberry Pi 400. HCC-leden krijgen nu € 5,- korting.

KIT 11 lrHet is een Raspberry Pi ontworpen in een draagbaar QWERTY-toetsenbord en heeft speciaal ontworpen thermiek om je computer koel en stil te houden. Hij beschikt over een quadcore 64bits processor, 4 GB RAM, draadloos netwerk, dual-display-uitgang en 4K-videoweergave, evenals een 40-pins GPIOheader. De GPIO-pinnen blijven toegankelijk, dus als je verder wilt kijken dan de desktop, kun je componenten aansluiten en prototypen van je projecten maken. Hij is bovendien voorzien van een power-button, waardoor uit- en inpluggen van een voeding niet nodig is (te bedienen via de F10-toets).

De Raspberry Pi 400 is ook als kit verkrijgbaar met een muis, voeding, micro-hdmi-naar-hdmi-kabel en een sd-kaart van 16 GB die is voorgeladen met Raspberry Pi OS. Er is ook de officiële Raspberry Pi-beginnersgids om het meeste uit je nieuwe computer te halen.

In samenwerking met RaspberryStore.nl krijgen HCC-leden € 5,- korting op beide apparaten.

Log in als HCC-lid en volg de stappen hieronder.