Het is bijna 2022, hét moment om je zorgverzekering voor volgend jaar te regelen. Je kunt nog tot eind dit jaar je zorgverzekering wijzigen of een nieuwe afsluiten. Als HCC-lid kun je kiezen voor de collectieve zorgverzekering van OHRA. Die is niet alleen voordelig, maar ook nog eens lekker flexibel.

Visual HelicopterKorting op je premie
De collectieve zorgverzekering van OHRA is extra voordelig. Je krijgt maar liefst 5% korting op je basisverzekering en tot 15% op je aanvullende verzekering. En: je hele gezin profiteert mee. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs helemaal gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering. Mooi meegenomen toch?

Gezonde extra’s
OHRA heeft nog meer extra’s voor jou. Zo maken ze werken aan een gezonde levensstijl gemakkelijk én leuk. Je kiest een manier die bij jou past en een moment waarop het jou uitkomt. Zo is fit worden wel heel aantrekkelijk!
Gezondheidscheck
Je krijgt onder andere een persoonlijke gezondheidscheck ter waarde van € 42,50.
Welly app
Je krijgt begeleiding van een persoonlijke coach en wordt vitaler in slechts 14 minuten per dag.

Visual Fysiomeeneemservice lr

De flexibele zorgverzekering

Het leven is onvoorspelbaar en dat vraagt om een verzekering waar je op kunt rekenen, wat er in 2022 ook op je pad komt. Dat begrijpt OHRA en daarom is de zorgverzekering lekker flexibel.

Kies zelf je zorgverlener
Zoals je arts, fysio of ziekenhuis. OHRA betaalt de rekening in de meeste gevallen volledig
Fysio Meeneemservice
Neem tot 9 behandelingen mee naar het volgende jaar
Tandongevallendekking
Visual Tandongevallendekking lrBij een aanvullende (tandarts)verzekering, tot € 20.000,- per ongeval
100% buitenlanddekking
Je krijgt spoedeisende zorg volledig vergoed als je aanvullend bent verzekerd, waar je ook bent

Meer weten of een verzekering afsluiten?
Op HCC | OHRA Collectief lees je meer over de collectieve zorgverzekering van OHRA en de voordelen voor jou. Je kunt daar je zorgverzekering ook meteen afsluiten. Goed om te weten: OHRA zegt je huidige zorgverzekering voor je op. Lekker makkelijk toch?!

Ben je al collectief verzekerd bij OHRA?
Dan heb je op 12 november een verlengingsvoorstel gekregen van OHRA. Is het voorstel naar je zin en wil je niets veranderen aan je verzekering? Dan hoef je niks te doen. Wil je wel iets wijzigen? Dan doe je dat heel eenvoudig online, in Mijn OHRA Zorgverzekering.

 Logo OHRA