Hifi-liefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober vindt het Dutch Audio Event plaats: de eerste hifi-beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven en HCC-leden krijgen korting.

Het Dutch Audio Event wordt een groot hifi-festijn. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die meer dan 300 merken vertegenwoordigen.

Dutch Audio Event 2021 teaser siteEen sterk verbond
Voor de trouwe bezoekers zal de naam X-Fi bekender in de oren klinken. Het Dutch Audio Evenement is een samenwerking tussen de oude en vertrouwde X-Fi show en Hifi.nl. Door de krachten en de liefde voor audio te bundelen, is het gelukt om een nog betere en grotere show neer te zetten. Een event waar iedere audioliefhebber welkom is. Waar corona vorig jaar nog roet in het eten gooide, is het dit jaar wel gelukt.

Wat kan je verwachten?
Het Dutch Audio Event staat bol van de audio, bijna nergens anders vind je zoveel mensen met een voorliefde voor hifi. Er is uiteraard aandacht voor de nieuwste producten op het gebied van High End audio, maar ook HeadFi. Er zijn lezingen en presentaties over de meest uiteenlopende audio-onderwerpen en er is livemuziek.
Om een goed beeld te krijgen van de merken en partijen die aanwezig zullen zijn, is er een voorlopige lijst opgesteld: Aequo Audio, DALI, Hifi Corner trading, Joenit, Dirade, Netwerkmedia systems, Pure Audio, Aspera Audio, Linn, DynAudio, Ultisone, Soundprism, Ilumnia, Voxativ, Grimm Audio, X-Fi Audio Import, Puur, Daudio, HVP, JK coustics, KAD Audio, Veddan, Daluso, Helios, Fine sounds group, Symphony Audio, Sonnet digital Audio, Simply Audio, Headphone Auditions, Shan Audio, RI cable, Merril Audio, Arpeggio Acoustic, Nutters, Rik Stoet.

Iedereen is welkom
Zou je het fantastisch vinden om je droomset eens te beluisteren? Dit is je kans. De organisatie heeft rekening gehouden met de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Er is een eenvoudige looproute ontwikkeld, waardoor het struinen langs de vele stands en ruimtes veilig kan. Er wordt wel van de bezoekers verwacht dat zij beschikken over de Coronacheck-app of een negatief testbewijs, zodat iedereen een veilige beursgang heeft. Parkeerkosten zijn er niet. Kom je met het openbaar vervoer, dan rijden er vanaf het station Eindhoven verschillende bussen tot voor de deur van Koningshof.

Dutch Audio Event
30 en 31 oktober
Koningshof
Locht 117, Veldhoven

HCC-leden krijgen bijna € 3,- korting op het evenement. Normaal gesproken kost een ticket € 12,71 (€ 11,50 plus € 1,21 servicekosten), HCC-leden betalen slechts € 9,80 (€ 8,50 plus € 1,30 servicekosten), oftewel een korting van 26%.

Bestel je kaartjes op de speciale actiewebsite. Je ziet het webadres hieronder nadat je bent ingelogd met je HCC-gegevens.