Pinnacle Studio is een van de bekendste en beste programma's voor videobewerking. HCC-leden krijgen nu 25% korting op de nieuwste versie: Pinnacle Studio 25.

pinnacle studio 25 sitePinnacle Studio is al jarenlang een van de beste programma’s voor videobewerking. Onlangs verscheen de nieuwste versie, Pinnacle Studio 25, in drie verschillende versies: Pinnacle Studio 25, Pinnacle Studio 25 Plus en Pinnacle Studio 25 Ultimate. De nieuwe videobewerkingssoftware maakt zoals gebruikelijk indruk met zijn vele krachtige videobewerkingsmogelijkheden en ditmaal ook met zijn snelle weergave. Onze vroege (Engelstalige) testversie van Pinnacle Studio 25 Ultimate toonde een aantal nieuwe bewerkingstools, waaronder overvloeimodi (blend mode), het slim volgen van objecten (smart object tracking), nieuwe audiofuncties en het importeren van 8K-video.

HCC-leden krijgen 25% korting op alle vesies van het programma Pinnacle Studio 25. Ga naar deze website van Pinnacle en bestel het programma. Voordat je afrekent, voer je bij Waardeboncode onderstaande kortingscode in.

 Log in met je HCC-gegevens en kijk hieronder voor de speciale kortingscode.


Deze actie loopt tot augustus 2022.