We leven in een samenleving die veel van ons verlangt. Werk, privé en het altijd maar aan moeten staan, zorgt voor veel druk in ons dagelijks leven. Dat maakt het steeds moeilijker om mentaal en fysiek vitaal te blijven. Met je OHRA Zorgverzekering heb je snel grip op je gezondheid. Wil jij als HCC-lid met een OHRA-verzekering gratis een uitgebreide check doen? Dat kan met de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Ben jij, of je meeverzekerde, benieuwd hoe het met je gezondheid ervoor staat? Doe dan snel de gratis Persoonlijke Gezondheidscheck van OHRA. Hiermee krijg je inzicht in je gezondheid en kun je ziektes vroegtijdig herkennen of voorkomen. Ook geeft deze tool jou alle informatie om zo fit mogelijk te leven.

Wil jij als HCC-lid dit graag uitproberen?
Maak dan een persoonlijk account aan en vul de vragenlijst in. Na ongeveer een werkweek ontvang je de checkbox om medische tests uit te voeren voor cholesterol en bloedsuiker. Deze tests zijn speciaal ontworpen zodat jij die zelf heel eenvoudig via een vingerprik kunt uitvoeren. Daarna ontvang je een Persoonlijk Gezondheidsrapport met de uitslag die alleen jij kunt inzien. Daarnaast krijg je ook inzicht in wat jouw mogelijke gezondheidsrisico's waaronder diabetes, burn-out en hart- en vaatziekten en gerichte gezondheidstips.

De Persoonlijke Gezondheidscheck is onderdeel van de gratis Module OHRA Gezond. Dit betekent dat de test, ter waarde van € 42,50 per persoon, volledig wordt vergoed.

GezondheidscheckDe volgende punten zijn belangrijk om te weten:

  • Je privacy is volledig gewaarborgd
  • De resultaten van je Persoonlijke Gezondheidscheck kan alleen jij inzien
  • OHRA kan niet bij jouw privacygevoelige informatie
  • OHRA handelt volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

 Meer info
Wil jij meer inzicht in jouw gezondheid en zo fit mogelijk door het leven gaan? Meld je dan nu aan voor de Persoonlijke Gezondheidscheck via HCC | OHRA Collectief