Op pagina 15 van PC-Active 318 lees je de review van de met 4 sterren bekroonde slimme VOCOlinc VH1 Mistflow luchtbevochtiger. HCC-leden krijgen nu 15% korting en betalen geen € 69,99 maar € 59,50.

R5085 3pack kleinVOCOLINC VH-1 luchtbevochtiger
Van € 69,99 voor € 59,50

Met dit apparaat verdamp je via ultrasoon geluid genoeg water om kamers tot 40 m2 een prettig binnenklimaat te geven. Een te lage luchtvochtigheid veroorzaakt namelijk hoofdpijn en een droge huid en een goede luchtvochtigheid kan volgens de RIVM-website ook helpen om de kans op verspreiding van COVID-19 te verkleinen.
Een mooie extra mogelijkheid is het verspreiden van een lekkere geur in je kamer.
Je kunt het apparaat met je stem bedienen en met je iPhone is tevens bediening op afstand mogelijk als je thuis nog een Apple TV of iPad hebt staan die dan als hub optreedt. De VOCOlinc-app biedt diverse extra mogelijkheden zoals een timer en vaste schakeltijden.
Voor bediening zonder smartphone gebruik je gewoon de twee knoppen aan de voorkant om de lichtkleur en de stoomhoeveelheid in te stellen. De kleuren wisselen standaard automatisch. Door de lichtknop wat langer vast te houden, kun je de lamp instellen op een van de 16 miljoen kleuren.

HCC-leden krijgen 15% korting en betalen voor de VOCOLINC VH-1 luchtbevochtiger geen € 69,99 maar € 59,50.

Log in met je HCC-gegevens en ga naar de VOCOLINC website www.vocolinc.nl of www.vocolinc.eu.

Bij een bestelling van € 69,99 of meer geldt de 15% korting op het totale bedrag van de bestelling.