Ben je op zoek naar een slim alarmsysteem, dan heb je vast het artikel ‘Alarmsystemen uitgelegd en getest’ gelezen op de pagina’s 68 t/m 70 in PC-Active 317. Hierin wordt ook de Woox Smart Security Pro Kit (R7073) besproken, die met 4 sterren wordt bekroond. HCC-leden krijgen nu 20 procent korting.

9 alarmsysteemWoox Smart Security Pro Kit
Van € 149,95 voor € 119,95

Zoals je in het artikel kunt lezen, onderscheidt dit slimme alarmsysteem van Woox zich met zijn verkoopprijs en grote aanbod aan producten. In de doos zit de benodigde Zigbeehub, aangevuld met een bewegingsmelder, een (luide!) rookmelder, een (eveneens luide) sirene, een waterlekkagedetector en een setje contactsensoren voor een deur of raam. Ook levert Woox een compacte afstandsbediening en een SOS-knop mee. Het alarmsysteem is gebaseerd op het Tuya-platform. De installatie via de app gaat eenvoudig, al is het instellen van slimme schema’s eerst even zoeken en proberen. De app is zonder meerprijs te gebruiken. Veel producten werken op een batterij met lange gebruikstijd. Schroef- en stickermateriaal is ook meegeleverd.

HCC-leden betalen voor de WOOX Smart Security Pro Kit (R7073) geen € 149,95 maar € 119,95. Dat is een korting van 20 procent! Log in met je HCC-gegevens en klik hieronder op de link naar de speciale actie-website. 

Deze actie loopt tot 31 december 2021. De prijzen zijn inclusief gratis verzending.