De Dynavoice Classic oplaadbare en draagbare bluetooth-luidsprekers zijn ontworpen om indruk te maken. Vanwege het tijdloze en moderne retrodesign passen de draagbare CL-14 en CL-15 in elk interieur en op kantoor, in de keuken, in het tuinhuis, op het balkon of waar je maar wilt en leveren ze draadloos geluid van hoge kwaliteit. Voor de Dynavoice Dynavoice Classic CL-14 betaal je nu € 112,- i.p.v. € 149,-. De Classic CL-15 kost nu € 149,- i.p.v. € 199,-.

CL 15 frontBluetooth 5.0 zorgt voor een hoge kwaliteit streamingaudio en een laag stroomverbruik, de 3,5 mm stereo-ingang stelt je in staat om je draagbare apparaat direct aan te sluiten (kabel meegeleverd) en de usb-ingang verwerkt de muziek die je op een geheugenstick hebt opgeslagen. Volledig opgeladen hebben de speakers een batterijcapaciteit van 15 uur (bij 50% volume) en de usb-uitgang functioneert als een powerbank als je een mobiel apparaat wilt opladen.

Twee modellen
De twee modellen luidsprekers worden geleverd in de kleuren bruin, wit en zwart. De 25 Watt CL-14 wordt geleverd met een 100 mm woofer, de iets grotere 30 Watt CL-15 met een 125 mm woofer. Beide beschikken over een 20 mm zijden dome-tweeter. De CL-14 heeft een 6000 mAh batterij, de CL-15 8000 mAh. Kijk op de website voor de volledige specificaties van de modellen.

Uitgebalanceerd geluid
Voor alle modellen geldt dat het natuurlijke en goed uitgebalanceerde geluidsbeeld afkomstig is van de stijve midrange papieren conuswoofer, die dankzij een speciale coating kan presteren bij lage en hoge volumes, en de zijden dome-tweeter met een hoogwaardige neodymium magneet, die zorgt voor een helder en zeer gedetailleerd geluid. Om ervoor te zorgen dat de bas krachtig en nauwkeurig is, is de kast gemaakt van MDF en uitgerust met een reflexpoort. Samen met de akoestische voetjes minimaliseren deze eigenschappen het effectverlies door trillingen en kan de woofer daardoor optimaal presteren. Het bedieningspaneel en het op maat gemaakte Dynavoice-rooster zijn koperkleurig, gemaakt van geanodiseerd aluminium. De meegeleverde riem maakt de luidspreker gemakkelijk te dragen.

Omera biedt HCC-leden een exclusieve korting van 25% op de CL-14 en CL-15 bluetooth-luidsprekers. Log in met je HCC-gegevens en klik hieronder op de link naar de speciale actie-website. 

De prijzen zijn inclusief gratis verzending.