Ben jij vaak aan de slag met een Arduino en wil je een mooi bewijs dat jij een Arduino-expert bent? Behaal dan Arduino Fundamentals, een online examen dat een officiële certificering biedt. HCC-leden krijgen nu 20% korting op dit examen.

Het officiële Arduino-certificaat is een document dat jouw succesvolle afronding van het Arduino-examen bevestigt en kan worden gebruikt om je vaardigheden en leervoortgang onder de aandacht te brengen, bijv. door het op je cv te zetten. En het is natuurlijk een leuk ‘bewijs’ van jouw Arduino-vaardigheden. Arduino certfifcaat
Hiervoor moet je het webgebaseerde Arduino Fundamental-examen succesvol afleggen, dat bestaat uit 36 vragen met 75 minuten om ze allemaal te beantwoorden. Er zijn geen specifieke vereisten voor het voltooien van dit examen. Het kennisniveau en de concepten die in het examen worden getest, komen echter nauw overeen met de inhoud van de Arduino Starter Kit. We kunnen daarom aanbevelen om de inhoud van het Arduino Starter Kit Projects-boek door te nemen en de daarin geïntroduceerde projecten te bouwen.

Je ontvangt je resultaten direct na indiening, het examen is overigens alleen beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits, Chinees, Grieks en Italiaans.

Als HCC-lid profiteer je van 20% korting op dit examen.Ga naar https://elektronicavoorjou.nl/product/arduino-fundamentals-examen, voer bij je bestelling de kortingscode in en klik op 'Waardebon toepassen'. De korting wordt direct  verrekend. 

Om de kortingscode te zien, dien je ingelogd te zijn als HCC-lid.

Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.