Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets, dan is de CitySmartBike wellicht iets voor jou. Deze vouwfiets is ook handig als je deels met de trein en deels met de fiets ergens naartoe gaat, maar ook bijvoorbeeld voor je camper of boot.

Zoals je in PC-Active 312 kunt lezen op pagina 41, is de CitySmartBike verkrijgbaar als standaardmodel of met lage opstap. Dankzij de 250W-achterwielmotor lijkt het of de fiets zich ‘natuurlijk’ voortbeweegt; de flinke 374Whaccu van Samsung bevindt zich onder het zadel en heeft een goede actieradius tot 60 kilometer. De stevige fiets fietst comfortabel met zijn fijne trapondersteuning en verende voorvork. Een echte aanrader is de optionele gashendel. Een optie is ook het lcd-bedieningspaneel waarop je o.a. de snelheid afleest, waarmee je in 5 standen je sterkte van de trapondersteuning bepaalt en waarmee je beschikt over cruise control.5 CSB Folded

De CitySmartBike is vanaf € 1299,- verkrijgbaar. Als je de CitySmartBike bestelt, krijg je als HCC-lid het lcd-bedieningspaneel (5 standen plus cruise control) t.w.v. € 69,- en het gecertificeerd AXA-ringslot t.w.v. € 49,- cadeau.

Om de kortingscode te zien dien je ingelogd te zijn als HCC-lid.

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.