Met Philips MyCreation ontwerp je je eigen mooie en duurzame lamp helemaal zelf en je profiteert nu ook van een mooie korting als HCC-lid. 

Artikel
Sinds kort biedt Philips iets nieuws: je kunt je eigen (unieke) lamp creëren, helemaal naar je eigen stijl en bedoeld voor die ene plek in je woning. Ook mooi is dat jouw lamp wordt gemaakt door een 3D-printer in Nederland: dat is minder transport en minder uitstoot. Bovendien is het materiaal (polycarbonaat) volledig recyclebaar en wordt er alleen geproduceerd op bestelling, zodat er geen overschotten zijn. De lampen zelf worden ook van polycarbonaat gemaakt, dat is sterk, hoogwaardig en herbruikbaar kunststofmateriaal. Zo wordt de Quartz gemaakt van 24 cd’s.

Er zijn ruim 300 variaties in kleur, vorm en textuur mogelijk, zodat je een mooie lamp krijgt die helemaal bij jouw interieur past. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je een lamp zelf ontwerpen en bestellen, dan profiteer je als HCC-lid van 20% korting. De kortingscode vul je in op de pagina Winkelwagen.
Ben je als HCC-lid ingelogd, dan zie je hieronder de kortingscode staan die je daar moet invullen. Deze korting geldt overigens tot 30 juni 2020.

Veel plezier met het ontwerpen en gebruiken van je nieuwe lamp(en).

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de kortingscode ziet

 

 

 

 


Wil je ook van deze interessante korting gebruik maken, maar ben je nog geen lid van HCC? Dan kun je dat hier worden, we heten je graag welkom. 
Nog meer redenen om lid te worden:

  • je ontvangt direct de nieuwste editie van PC-Active t.w.v.  € 5,40,
  • je kunt een welkomstgeschenk uitkiezen én
  • je kunt 6 maanden gratis gebruikmaken van Eset Internetsecurity t.w.v. € 20,-.