De International Amsterdam Motor Show IAMS 2020 is een must voor iedere autoliefhebber: zo zie je op 50.000 m2 ruim 300 bijzondere auto's en racet de Bleekmolen-familie met Lamborghini's en Ferrari's. Koop nu tickets met 15% korting!

Van 9 t/m 13 april wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot dé bestemming voor iedere autoliefhebber. Op 50.000 m2 kun je meer dan 300 bijzondere auto’s bekijken, genieten van entertainment, videogames spelen en meedoen aan competities. Stap zelf achter het stuur van een van de zes beschikbare supercars en voel de adrenaline door je lijf gieren als je het gas intrapt. In de Action Arena wordt, onder leiding van de bekende racefamilie Bleekemolen, volop geracet en gedrift met Lamborghini’s en Ferrari’s. Iedere dag is er een heuse Car Catwalk waar je de meest exclusieve auto’s van dichtbij kunt horen, zien en ruiken. Stap in de wereld van ronkende motoren en snelle bolides tijdens International Amsterdam Motor Show.

HCC-leden krijgen 15% korting op de reguliere entreeprijs van € 25,-.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

 192