Je Mac is een wonderlijk apparaat, waar je ontzettend veel mee kunt. Véél meer dan je waarschijnlijk denkt. Wanneer je deze Mac voor beginners leest, sta je waarschijnlijk versteld van wat er allemaal met je Mac mogelijk is.

chip special vakantiefotos

Je maakt kennis met alle Apple-programma's en je ontdekt de nieuwe functies van macOS Catalina. Zo weet je zeker dat je álles uit je Mac haalt oftewel de uitgebreide handleiding die Apple je niet geeft!

Met de Mac voor beginners 2020 heb je een handleiding voor de Mac in handen die Apple zelf niet levert. Die handleiding begint bij de basis: we laten zien waar je wat kunt vinden en hoe alles werkt. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan: alle Apple-programma’s komen voorbij, we laten de handigste functies zien, hoe je eenvoudig back-ups maakt, hoe je je Mac moet beveiligen en we gaan aan de slag met iMovie, GarageBand, iWork en Foto's.

In Mac voor beginners met 164 pagina’s geven we ontelbaar veel gebruikerstips. Hierin nemen we ook de nieuwste functies van macOS Catalina mee, zodat je weet hoe de nieuwe programma's Muziek, Podcasts en TV werken en wat je met nieuwe functies als Schermtijd en Sidecar kunt.


Let op
: als je deze special bestelt, kan het twee weken duren voordat deze verzonden wordt.

Normaal kost-ie € 12,99, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 9,10 (inclusief verzendkosten)!

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.