In PC-Active 309 schenken we volop aandacht aan microcontrollers en in de special Maker Magazine 2019 is dat ook het geval. Lees alles over de Raspberry Pi 4, Arduino, NanoPC en meer en betaal geen € 9,99 maar slechts € 7,99 inclusief verzendkosten.

chip special vakantiefotos

Door populaire initiatieven als CoderDojo en initiatiefrijke organisaties als The Raspberry Pi Foundation is de maker-wereld hard aan het groeien. In Maker Magazine is er speciale aandacht voor projecten die door kinderen uitgevoerd kunnen worden in combinatie met high-end onderwerpen voor gevorderden. Want het moge duidelijk zijn dat jong en oud veel plezier kan beleveren aan de maker-scene.

In deze uitgave van liefst 132 pagina’s en gemaakt in samenwerking met CoderDojo, komen onder meer de Arduino, NanoPC, Odroid en de zeer populaire Raspberry Pi aan bod. Met allerlei leuke projecten (voor jong en oud) leer je daar snel mee werken, onder andere dankzij de gratis code-editors die er voor zijn. Door onze tips en trucs zul je al snel alle mogelijkheden van de mini-computers leren kennen en kun je ook je eigen robot bouwen. Houd je wel van een uitdaging, dan gaat met Maker Magazine een leuke nieuwe wereld voor je open.

Let op: als je deze special bestelt, kan het twee weken duren voordat deze verzonden wordt.
Normaal kost-ie € 9,99, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 7,99 (inclusief verzendkosten)!

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.