Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwe Raspberry Pi 4 allemaal biedt? Dan is ‘Raspberry Pi 4 Basis Bundel 2GB’ het ideale pakket om snel met de nieuwe Raspberry Pi aan de slag te gaan. Op deze bundel krijg je € 12,- korting!

RaPiSenseHATIn samenwerking met SOSsolutions hebben we een bundel samengesteld waarmee jij snel aan de slag kunt met de nieuwe Raspberry Pi 4. Op deze bundel krijg je € 12,- korting en het mooie is: wil je een andere configuratie (bijvoorbeeld een wifi-adapter erbij), dan behoud je je € 12,- korting. Voor de door ons samengestelde ‘Raspberry Pi 4 Basis Bundel 2GB’ betaal je geen € 82,90 maar € 70,90!

Deze bundel kun je dus zelf samenstellen (let wel: het geldt alleen voor de 2GB-versie) en kan dus bestaan uit de volgende artikelen: Raspberry Pi 4 Model B 2GB, de officiële rood-witte behuizing, de officiële witte 5.1V/3A usb-c-voeding, een micro-hdmi-naar-hdmi-kabel van één meter en een micro-sd-kaart van 16GB met NOOBS versie 3.x. Wil je snel aan de slag, zet dan je Pi in de behuizing, plaats de sd-kaart in het slot, sluit een of twee (bij twee heb je wel een extra micro-hdmi-kabel nodig) monitoren en andere randapparatuur aan zoals een muis en toetsenbord, en start je Pi op. Na het invullen van wat lokale data ben je helemaal gereed!

HCC-leden krijgen € 12,- korting op een complete bundel, óók als je een net iets andere configuratie kiest, maar altijd met als basis de Raspberry Pi 4 Model B / 2GB!

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor HCC-leden klik hier om in te loggen en je bestelling te plaatsen.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.