Bestel nu de superhandige smartphonehouder Ewent EW1191 voor € 32,00, inclusief verzendkosten! Dat is een mooie korting van 20%.
Let op: deze aanbieding geldt van 26 juli tot 31 augustus.

ewentEW1191Op pagina 12 van PC-ACtive 307 lees je in onze review van de superhandige Ewent EW1191 dat hij de volle 5 sterren krijgt. Wil je als automobilist je smartphone als navigatie-apparaat gebruiken of wil je hem veilig opbergen? Met de Ewent EW1191 los je dat eenvoudig op en hij laadt ook nog eens je smartphone op.

Let op: door de grote populariteit is de huidige voorraad nu al uitverkocht. Als je deze smartphonehouder bestelt, duurt het dan ook langer dan gebruikelijk voor je hem thuisbezorgd krijgt.

Onderaan bevinden zich de sensoren die ervoor zorgen dat de houder zich opent als je hem ervoor houdt, in het midden zorgt een siliconen deel voor betere grip. De klem plaats je een voudig in het ventilatierooster van je auto of met een zuignap op dassboard of voorruit.. De Ewent EW1191 Automatische Smartphonehouder sluit je met de meegeleverde usb-c-kabel aan op een usb-autolader.

Heb je geen smartphone die draadloos oplaadt? Aan de onderkant van de EW1191 zit een uitsparing, waardoor je je smartphone kunt voorzien van een usb-kabel en dus ook gewoon kunt opladen. Je haalt de smartphone uit de houder door op de zilveren knop aan de linkerzijkant te drukken.

Let op: als je deze smartphonehouder bestelt, kan het enkele weken duren voordat het verzonden wordt. Vanwege de grote belangstelling is de eerste voorraad snel uitverkocht geraakt en duurt het langer voor je je bestelling thuis krijgt.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor HCC-leden klik hier om in te loggen en je bestelling te plaatsen.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!


LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig van 26 juli tot 31 augustus.