Bestel nu de Raspberry Pi Sense HAT bundel met RPi 3 B+ met de officiële voeding en een 16 GB microsd-kaart met NOOBS al geïnstalleerd. Nu van € 99,95 nu voor € 92,50.

RaPiSenseHATIn PC-Active 307 lees je vanaf pagina 56 dat een Raspberry Pi krachtig genoeg is om je hele huisautomatisering aan te sturen. Het enige wat je ervoor hoeft te installeren, is Home Assistant: een opensource domoticasysteem dat je onder andere op een Raspberry Pi kunt installeren.

Voor dit artikel heb je een Raspberry Pi 3B+ nodig, een voedingsadapter, een micro-sd-kaartje en voor extra interactiemogelijkheden een Sense HAT, een uitbreidingsbordje met allerlei sensoren en leds. In samenwerking met Kiwi Electronics hebben we een interessant aanbod voor deze gehele kit met originele onderdelen. Een ethernetkabel is ook aan te raden, maar die kun je weglaten als je wifi gebruikt.

LET OP: Kiwi Electronics is onlangs getroffen door een verwoestende brand. Dit kan voor vertraging zorgen, aangezien op het moment van schrijven nog onduidelijk is wanneer zij weer open gaan.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor HCC-leden klik hier om in te loggen en je bestelling te plaatsen.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.