De vakantie is dé tijd om veel foto's te maken, of je nu weg gaat of lekker thuis blijft. Met de special Alles voor de mooiste vakantiefoto's krijg je de beste tips van CHIP FOTO magazine nu voor € 7,49 in plaat van € 9,99, dat is een korting van 25%!

chip special vakantiefotosTijdens de vakantie heb je eindelijk de kans om lekker veel te gaan fotograferen. In principe hoef je niet op zoek te gaan naar een onderwerp, dat dient zich vanzelf aan. Dan is het goed om te weten hoe je dat ogenblik perfect vastlegt. In deze speciale uitgave van CHIP FOTO magazine beschrijven we de meest voorkomende momenten tijdens een vakantie. Spelende kinderen, monumenten in het avondlicht, dieren tijdens een safari en uitgestrekte landschappen.

We leggen uit hoe je de mooiste fotocomposities maakt en tussen de 101 tips, zitten voor iedereen wel bruikbare handigheidjes. En voor die momenten dat je net je camera niet bij je hebt, vertellen we je ook hoe je met je smartphone zeer geslaagde foto’s kunt maken.

Als je nog iets meer uitgedaagd wil worden, vertellen we hoe je indrukwekkende macro’s maakt met behulp van dubbele belichting. Het resultaat is een mooie soft-focus foto van een onderwerp van heel dichtbij. Bovendien testen we de beste reisstatieven, rugzakken en waterdichte outdoorcamera's. Kortom, alles wat je nodig hebt om deze vakantie vast te leggen.

Let op: als je deze special bestelt, kan het twee weken duren voordat deze verzonden wordt.
Normaal kost-ie € 9,99, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 7,49!

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.