Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie unieke attracties en spetterende shows! Je krijgt maar liefst € 12,50 korting op een ticket.

Phantasialand

441 fantasiaOntdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd door de leden van de ANWB in 2018 verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens!

In zes prachtig gedecoreerde themagebieden geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

Nieuw: Crazy Bats – ‘s werelds beste VR-achtbaan

Nieuw in Phantasialand, Crazy Bats, de knotsgekke en ’s werelds langste VR-achtbaan voor de hele familie. Hier worden animatiefilm en achtbaan één: een wereldwijd unieke belevenis met de nieuwste VR-techniek. Zet die bril op, en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen en jij in de hoofdrol. Crazy Bats - Nieuw en exclusief in Phantasialand!

Korting voor HCC-leden

Als HCC-lid krijg je een mooie korting en betaal je niet de originele prijs van € 51,50, maar slechts € 39,-

Deze korting is alleen beschikbaar voor HCC-leden klik hier om in te loggen en de actiecode te verkrijgen.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

Openingstijden zomerseizoen 1 april t/m 3 november 2019:

6 juli 2019 t/m 31 augustus 2019 (09:00 uur – 20:00 uur)
1 september t/m 3 november 2019 (09:00 uur – 18:00 uur)