Ben je ook zo verzot op tuinieren? Gardeners' World is dé leidraad bij je (andere) favoriete bezigheid en als HCC-lid krijg je een mooie korting op een abonnement.

GardenersWorld CoverMei19

In Gardeners'World lees je alles wat er komt kijken bij tuinieren. Van snoeien, stekken en aanaarden tot tips voor een mooi ontwerp of een zaaikalender voor je moestuintje. Leer en geniet van de expertise van Monty Don, Carol Klein en andere sterren van het befaamde BBC-programma. Of het nu gaat om bollen planten, je eigen moestuin, de handigste nieuwe tuingereedschappen, mooie tuin-ideeën of de wildlife in je tuin – in Gardeners' World lees je het!

Maak je keuze voor een proefabonnement van 4 nummers voor € 15,- of een jaarabonnement van 10 nummers voor € 30,-. En dan kun je bovendien nog kiezen voor een jaarabonnement met de special Het hele jaar door snoeien erbij voor slechts € 35,-.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!