Heb jij nog langspeelplaten of cassettebandjes liggen die je wilt digitaliseren? Bestel dan Magix rescue your vinyl & tapes met korting voor HCC-leden, je betaalt geen € 69,99 maar slechts € 39,99. Dat is meer dan veertig procent korting!

MAGIX Rescue Your Vinyl and Tapes 2019In PC-Active 305 vind je op pagina's 26 tot en met 27 een workshop hoe je je lp's en/of cassettebandjes digitaliseert. Dat is handig, want zo gaan je lp’s en bandjes langer mee, kun je de muziek ook ergens anders draaien en luister je wellicht naar nummers die wel op de lp’s staan, maar nergens anders. Of wellicht heb je nog (persoonlijke) cassettebandjes liggen die je wilt digitaliseren, voordat het te laat is.

Dus heb jij nog een aantal lp’s en/of bandjes liggen en wil je die overzetten op je computer? Met het Windows-pakket Magix Rescue your vinyl & tapes gaat dat vrij makkelijk, het bevat namelijk een softwarepakket en een usb-voorversterker. En je hebt natuurlijk de handige workshop in PC-Active.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!