Haal alles uit je Mac met het MacBoek 2019! Nu geen € 12,99 maar slechts € 8,55. Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de vooraad strekt.

MacBoek cover okJe bent de trotse eigenaar van een MacBook, iMac of Mac mini en je werkt er graag mee. Maar om nu te zeggen dat je je Mac kent als je broekzak…? In de speciale uitgave MacBoek 2019 met liefst 148 pagina’s leer je alle nieuwe functies van macOS Mojave kennen en krijg je een hoop tips voor het gebruik van het Mac-besturingssysteem in het algemeen.

Daarnaast ontwerpen we een filmposter, laten we zien hoe je je eigen podcast opneemt en bespreken we de geavanceerde mogelijkheden van Pages, Numbers en Keynote. Ook Foto’s, iMovie en iTunes komen uitgebreid aan bod. Daarna maak je kennis met de beste programma’s die je Mac pas helemaal compleet maken, leer je hoe je een professioneel gastnetwerk maakt en hoe je je Mac een schone installatie geeft. We sluiten af met een overzicht van de beste gadgets die met HomeKit werken.

Zoals je ziet, hebben we het beste uit iCreate gebundeld om jou te helpen nóg meer uit je Mac te halen.

Om gebruik te maken van deze aanbieding dien je in te loggen met je HCC-inloggegevens.

Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de voorraad strekt

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Heb je vragen over je bestelling van deze special (en dus niet over de inhoud), bel dan op werkdagen tussen 13.00-17.00 uur naar 085-0130124 (lokaal tarief).

Veel plezier ermee!

Let op: deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Let op: als je deze special bestelt, duurt het circa twee weken voordat deze verzonden wordt.