Bouw je eigen weerstation op basis van een Arduino met dit complete pakket! In plaats van € 67,99 betaal je nu maar € 50,99! Let op: deze aanbieding is alleen voor leden.

Arduino weerstationWe raken in het algemeen niet uitgepraat over het weer. Niet alleen is de opwarming van de aarde hot, zeker afgelopen jaar regende het records. Voor het bijhouden van deze verschijnselen kun je terecht bij het KNMI en andere meteorologische organisaties, maar je kunt ook je eigen weerstation bouwen!

In het artikel ‘Bouw je eigen weerstation’ in PC-Active 304 lees je hoe je met behulp van een Arduino-pakket zelf een weerstation kunt bouwen. En dit pakket kun je als HCC-lid tegen een voordelig tarief aanschaff en. Met behulp van de handige workshop en dit pakket kun je aan de slag om je eigen weerstation te bouwen.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!