Heb jij nog een aantal videobanden liggen die je wilt overzetten op je computer? Bestel dan Magix red uw video's met korting voor HCC-leden, je betaalt geen € 59,99 maar slechts € 35,99 en dat is inclusief verzendkosten!

MAGIX Red uw videos NL Box CMYKIn PC-Active 304 vind je op pagina's 26 en 27 een workshop hoe je dit precies aanpakt. Dat is handig, want ooit begeeft je videorecorder het. Je kunt meerdere back-ups maken, je kunt de videobestanden delen met bekenden en je kunt naderhand ook de beelden bewerken!

Dus heb jij ook nog een aantal videobanden liggen en wil je die overzetten op je computer? Met het Windows-pakket Magix Red uw video’s gaat dat best makkelijk, het bevat namelijk het programma, een scart-adapter en een speciale usb-omvormer. Je hebt alleen nog je videobanden en je videopeler nodig.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!