Het is tijd om meer te halen uit je geweldige Raspberry Pi met dit handboek vol leuke projecten en boeiende leermomenten. En als HCC-lid betaal je nu geen € 12,99, maar slechts € 8,99.

CoverRaspberryPihandboekIn dit handboek vind je een overzicht van alle verschillende modellen, hun mogelijkheden en interessante hardware om je Pi mee uit te breiden. Ook duik je in de prachtigste projecten: hoe gebruik je de Raspberry Pi voor je smart home, leer hoe je ermee programmeert of lees hoe je hem gebruikt als webserver of er met Kodi een mediacenter van maakt.

Verder gaan we in op het HAT-systeem (Hardware Attached on Top) of hoe je oude consolegame-klassiekers speelt met RetroPie. En mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan staat er achterin het blad een uitgebreide sectie met veel voorkomende problemen – en de oplossingen.

Alles wat je weten wil over de Raspberry Pi vind je in deze 164 pagina’s dikke special vol praktische tips en workshops!

Let op: als je dit handboek bestelt, kan het twee weken duren voordat deze verzonden wordt.
Normaal kost-ie € 12,99, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 8,99!

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Heb je vragen over je bestelling van deze special (en dus niet over de inhoud), bel dan op werkdagen tussen 13.00-17.00 uur naar 085-0130124 (lokaal tarief).