Maak van je oude radio een internetradio, met deze Raspberry Pi-kit. En in plaats van € 74,99 betaal je nu maar € 59,-.

Let op: Deze aanbieding is geldig tot en met 23 november 2018 of zolang de voorraad strekt.

RapiRadiokitZoals je ondertussen wel zult weten, zijn de mogelijkheden met een Raspberry Pi eindeloos. In PC-Active 302 lees je in het artikel ‘Internetradio in een retrojasje’ je hoe je van een oude radio met behulp van de Raspberry Pi basiskit een mooie internetradio maakt. En je kunt de complete kit nu met HCC-ledenvoordeel aanschaffen!

Deze kit bevat de Raspberry Pi 3B+, een 8GB micro-sdhc-kaartje, 2.5A voeding zwart en de Stereo Speaker Bonnet. Deze laatste is de chip die 8 kanalen van 10-bits analoge invoer toevoegt aan je project.

Mocht je ook de uitbreidingsset met de vijf 16 mm Panel Mount Momentary pushbuttons (rood, geel, groen, zwart en burgundy) willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Deze kun je optioneel aanschaffen, ook tegen een speciale actieprijs van € 14,- (adviesprijs € 19,99).

knoppen rapiradio

Om gebruik te maken van deze aanbieding dien je in te loggen met je HCC-inloggegevens.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!