Bouw je eigen R2D2 met de LittleBits Star Wars R2D2 Droid Inventor Kit van € 119,99 voor € 94,99!

Let op: deze actie geldt tot en met 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt.

r2d2 1Voor het eerst kunnen kinderen hun eigen R2D2 creëren! Breng R2D2 tot leven met de LittleBits Electronic blocks, download de gratis app en geef R2D2 de mogelijkheid om samen op avontuur te gaan.

Het bouwen van deze droid is heel leerzaam en met behulp van de app (iOS en Android) gemakkelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Het leuke is dat je de modules en droid-onderdelen van LittleBits op verschillende manieren in elkaar kunt zetten om steeds weer een compleet andere droid te maken! Deze R2D2 kan net als in de film zijn hoofd 360 graden draaien, voor een solo-spin gaan (hij detecteert obstakels en verandert van koers, alsof hij een eigen mening heeft) en kinderen kunnen geheime berichten sturen naar R2D2 en die levert die berichten dan persoonlijk af bij de ontvanger. Ook beschikt hij over meer dan 20 verschillende droid-geluiden, allemaal herkenbaar uit Star Wars.

May the force be with you!

Om gebruik te maken van deze aanbieding dien je in te loggen met je HCC-inloggegevens.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!