De Raspberry Pi 3B+ is de nieuwste versie van de Raspberry Pi en op dit startpakket krijg je als HCC-lid hier nu een leuke korting op. In plaats van € 68,95 betaal je slechts € 52,95.
Let op: Deze actie geldt tot en met 23 november 2018.

rpi 1De Raspberry Pi 3B+ is de nieuwste versie van deze superminicomputer en ongeveer zo groot als een creditcard. Je kunt de Raspberry Pi aansluiten op een computerscherm, je televisie of op de computer en het werkt met een standaardtoetsenbord en -muis. Het is een klein apparaat met oneindig veel mogelijkheden voor jong en oud om de wereld van computeren te ontdekken. Van je eigen programma’s maken tot video’s afspelen en van presentaties maken tot games spelen. Het kan allemaal met de Raspberry Pi 3B+. De mogelijkheden van de Raspberry Pi worden alleen beperkt door je eigen fantasie!

Het verschil tussen de Raspberry Pi 3B+ en de eerder uitgebrachte versies, is dat de Raspberry Pi nu een 1,4GHz quadcore chip heeft i.p.v. 1,2 GHz, een ingebouwde BCM43143 (Broadcom) wifi-ontvanger en een bluetooth 4.2 Low Energy chip on board heeft. Ook is de Raspberry Pi 3B+ net als de 3B, voorzien van 1GB RAM.

Deze kit bestaat uit 1x Raspberry Pi 3 Model B+, 1x 8GB micro-SDHC-kaart, 1x originele Raspberry Pi 3 B Foundation behuizing zwart/grijs en 1x originele Raspberry Pi 2.5A voeding zwart.

Om gebruik te maken van deze aanbieding dien je in te loggen met je HCC-inloggegevens.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!