MagPi, het officiële Raspberry Pi magazine, is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar en als HCC-lid krijg je korting op de abonnementsprijs én een Raspberry Pi Zero W Kit!.
Let op: deze actie geldt tot en met 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt.

Cover MPNL03MagPi is het officiële Nederlandstalige magazine over de Raspberry Pi. Voor de samenstelling van de inhoud werkt de redactie nauw samen met de Raspberry Pi Foundation. Zes keer per jaar lees je in MagPi het laatste nieuws over de Raspberry Pi, praktijkartikelen, tests, boekrecensies en interviews.

Als HCC-lid profiteer je van 10% korting op een jaarabonnement. En als welkomstcadeau ontvang je ook nog eens een gratis Raspberry Pi Zero W Kit t.w.v. € 22,95.

Om gebruik te maken van deze aanbieding dien je in te loggen met je HCC-inloggegevens. Je krijgt dan de vouchercode om je voordeel te verzilveren.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in het pop-up scherm dat verschijnt als je op bovenstaande link klikt.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!