Nieuwe 2018-editie!

Special Raspberry Pi voor Beginners
Van € 12,95 voor € 8,75 (incl. verzendkosten)

Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de voorraad strekt

RaspberryPiBeginners2018 coverDe Raspberry Pi heeft al veel mensen geïnspireerd om zelf meer met techniek te doen in hun dagelijks leven. Omdat de Pi zo goedkoop is, kan echt iedereen er een aanschaffen. Inmiddels is hij beschikbaar in een hele serie smaken: van de supercompacte Pi Zero W tot de krachtige Pi 3 Model B.

Wil jij er ook lekker mee aan de slag? Koop dan nu de special ‘Raspberry Pi voor Beginners 2018’ met maar liefst 164 pagina’s. Normaal gesproken kost-ie € 12,95, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 8,75!

In deze nieuwe versie van ‘Raspberry Pi voor Beginners 2018’ nemen we je stap voor stap mee welk model voor het jou het meest geschikt is en hoe je dat apparaat vervolgens aansluit en installeert.

We brengen je de beginselen bij van het werken met de grafische desktop en de commandline en geven uitgewerkte voorbeelden van eenvoudige projecten om mee te starten. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan leren we je alles wat je nodig hebt om de meest fantastische projecten tot een goed einde te brengen, inclusief solderen en programmeren.

>> Bekijk de inhoudsopgave

Koop nu de special 'Raspberry Pi voor Beginners' met maar liefst 164 pagina's.

Let op: de te verwachten levertijd bedraagt twee weken.

Normaal kost-ie € 12,95, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 8,75!
Let op:
deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de voorraad strekt

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Heb je vragen over je bestelling van deze special (en dus niet over de inhoud), bel dan op werkdagen tussen 13.00-17.00 uur naar 085-0130124 (lokaal tarief).